Már otthon van L.L. Junior kislánya, cuki fotót osztott meg az apuka

fotó baba Körtvélyessy Zsolt L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazatérhetett a kórházból L.L. Junior újszülött kislánya és kedvese Körtvélyessy Kinga, aki cukorbetegsége miatt hosszabb időt kényszerült ott tölteni. Ám most otthon végre a nagyszülők is meglátogathatták őket.

Korábban kórházba kellett feküdnie L.L. Junior kedvesének, cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhesnek számított. Múlt héten azonban megszületett kislányuk, Lili, most pedig anya és lánya is hazatérhetett. Junior osztotta meg a hírt egy tündéri fotóval.
A párnak segítsége is van, ugyanis az énekes édesanyja egy kis időre odaköltözött hozzájuk – írta meg a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csoda kezecskék❤️ Szerelem ❤️ Itthon van a kis családom ❤️

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Kinga édesapja, Körtvélyessy Zsolt színész pedig így nyilatkozott unokájáról:
„Nyugodt, csendes baba. Vasárnap a szűk család is meglátogatta már a legkisebb Lesit, aki végig nagyon jól viselkedett".
Azt is hozzátette, nagyon örült, hogy újra láthatta lányát, percekig csak sírtak, amikor találkoztak. Elárulta, legnagyobb álma, hogy unokája lássa őt a színpadon, és büszke legyen rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.