Verekedésbe keveredett Cserhalmi György - kihívták a rendőrséget is

Forrás: Origo -
verekedés Cserhalmi György Nemzet Színésze botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze, Cserhalmi György hosszú évekkel ezelőtt egy forgatáson Lengyelországban,  néhány szereplővel karöltve verekedett össze helyiekkel egyik este a szállodában.

Cserhalmi György színésztársaival évtizedekkel ezelőtt a 80 huszár című film forgatásán keveredett balhéba. Lengyelországban forgattak, ahol egyik este a szállodában helyi emberekkel estek egymásnak.

"Szombaton volt egy szabadnapunk, és hát, volt ereszd el a hajam... Egyébként is a bögyükben voltunk már, szóval nem kellett sok a bajhoz. Jöttek nyolcan, kigyúrtak, hihetetlen volt, de egyikük sem volt ellenfél. Utána kijött a rendőrség is, a szállodában két emeleten csak takarítottak utánunk, mert annyi sebesült meg sérülés volt. Utólag visszatekintve győztünk" - nyilatkozta a színész.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Tordy Géza szerint, Cserhalmi György volt a vezér közöttük.

"Az biztos, hogy Cserhalmi Tyutyu mindig is verekedős volt, szóval nem lepne meg, ha ő provokálta volna a többieket. Viccből persze..." - árulta el a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.