"Drága szülinaposom" - így emlékezett Epres Panni szeretett férjére

Forrás: Instagram/Epres Panni -
Epres Panni házasság gyász Benedek Tibor születésnap szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedek Tibor ma lenne 49 éves. Az elhunyt vízilabdás születésnapjáról felesége, Epres Panni is megemlékezett közösségi oldalán.

Az egész világot megrázta tavaly Benedek Tibor halála. A vízilabdás végül nem tudta legyőzni gyógyíthatatlan betegségét, és 2020 június 18-án örökre lehunyta szemeit. Az elmúlt egy évben Epres Panni ritkán posztolt közösségi oldalára, és Benedek halála után bezárta őt a gyász.

A modellnek az olimpikon vízilabdázó volt élete szerelme, és korábban többször beszélt arról, hogy még férje hibáit is szerette. Benedek Tibort tavaly decemberben a XXI. század legjobb pólósának választották, Panni pedig szinte napra pontosan egy évvel férje halála után beteljesítette férje legnagyobb álmát. A modell ma Instagram-oldalára posztolt egy közös fotót, így kívánva boldog születésnapot Benedeknek, aki ma töltené életének 49. évét.

A megható, összebújós közös fotót IDE kattintva nézheted meg.

Benedek Tibor ma lenne 49 éves. Forrás: Instagram/Epres Panni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.