Kiderült az igazság: Ezt kéri Hódi Pamela Berki Krisztiántól a bíróságon

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Hódi Pamela celeb Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela ismét gyermekelhelyezési pert indított Berki Krisztián ellen, ugyanis a most már kétgyermekes édesanya szeretné gyakorolni a teljes jogokat lányuk, Nati felett. 

„Mindig megvizsgálom, hogy mi lehet az oka, hogy valaki ilyet lép. A gyermekelhelyezés kapcsán két fontos tényező van: az egyik a közös szülői felügyelet, hogy hozzá teljesen átkerülhessen. Ennek szerintem semmi jelentősége nincs, én szívesen át is adom. Hiszen, ha valakik szétmennek, a fontos kérdésekben azután is közösen kell tudni meghozni a döntéseket. Ami picit belerondít, hogy én Natit 60-40 százalékban látom, vagyis 50-50 volt az elmúlt 1 évben, de

ő csak azt szeretné, hogy két hetente két napot lássam. Ez se Nati se az én életembe nem fér bele. Én nem gyermektartást fizető apuka szeretnék lenni, hanem jelen szeretnék lenni az életében. Ez szerintem sokkal fontosabb mindennél"

– fogalmazott Berki.

Krisztiánnak határozott véleménye van arról, hogy volt párja, Pamela valójában miért szeretné ezt a döntést meghozni.

"Akinek nem volt édesapja, mint szegény Nati édesanyjának, teljesen másként látja a férfi-kislány viszonyt. Lehet jól, lehet rosszul, én nem kívánom ezt megítélni"

– tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.