Kendőzetlen őszinteséggel vallott hízásáról Koholák Alexandra - videóban mutatta meg, hova szaladtak fel a kilók

fogyás Koholák Alexandra étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexandra életének korábban szerves része volt a sport és az egészséges táplálkozás, azonban az utóbbi időben más dolgokra fókuszált, így sajnos felkúszott néhány kiló súlyfelesleg rá, amit egy videó formájában meg is mutatott a rajongóinak.

Az Éjjel-nappal egykori sztárja kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy az elmúlt időszakban bizony az ő életét is megkeserítették a plusz kilók.

A felvételen bugyiban és melltartóban áll a tükör előtt. Azt is megosztotta követőivel, hogy teste melyik pontján tapasztalt változást, és hová szaladtak fel azok a makacs kilók.

Alexa szeretné felhívni a követői figyelmét arra, hogy senki sem tökéletes, és ha emiatt nem rezzük jól magunkat a bőrünkben, akkor ezen bármikor változtathatunk.

Alexa korábban rendszeresen edzett, illetve odafigyelt az egészséges táplálkozásra is, ám az elmúlt időszakban más dolgokra fókusztált. A lány azonban elhatározta, hogy változtatni fog, ugyanis ezen a ponton már nem érzi jól magát a saját bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.