Érték és Minőség Nagydíjat nyert a Perfect Play Kft étrend-kiegészítője

Forrás: freepik -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ikerpár által alapított vállalkozásként indult el a Perfect Play Kft. 2012-ben. A cég saját márkás étrend-kiegészítőket forgalmaz. Biró Attila és Biró László ügyvezetők számára óriási sikert jelent az idei évben elnyert Érték és Minőség Nagydíj.
Forrás: freepik

Mit kell tudni a cég férfiaknak szóló termékeiről, legfőképpen a Nagydíj nyertes Alpha Man immunerő növelő készítményről? Hogyan tud egy semmiből induló cég 10 éven keresztül át sikeres és nyereséges maradni?

Egy rövid interjú következik Biró Attilával, a Perfect Play Kft. egyik alapítójával:

Honnan indult a cégetek?

Cégünk 2012-ben indult, amikor is azonosítottunk egy férfiakat rendkívül mélyen érintő problémát. Ez pedig a merevedési zavar. Bár régóta vannak megoldások erre a problémára, viszont nem mindenki akar erős gyógyszereket szedni. Sokan szeretnének tanácsokat is kapni, illetve egyéb működő megoldásokat keresnek, például étrend-kiegészítők formájában.

Azzal az alapfilozófiával indultunk: hogy „Segíteni akarunk”, nem pedig pusztán „Termékeket eladni”. Ezt a segítést pedig diszkréten, az ügyfeleinkre odafigyelve, maximális odaadással akartuk csinálni.

És hogy mivel foglalkozunk? Férfiaknak szóló, való életben működő étrend-kiegészítő termékeket forgalmazunk. A férfi szexualitás témakörben majd minden problémára kínálunk hatékony, vény nélkül kapható készítményeket: Merevedési zavarok, korai magömlés, férfi termékenység fokozás, prosztata panaszok, immunerősítés területen. Ezek egytől-egyig a cégünk saját márkás termékei.

Hogyan tudtatok a piacon maradni?

Egy vállalkozó életében óriási dolog, amikor vásárolnak tőle. Ugyanis ekkor a vevő bizalmat szavaz neki, és elhiszi, hogy a vállalkozó által kínált megoldás segíteni fog a problémájának megoldásában. Ez nagyfokú bizalmat jelent a vevő részéről.

Mi rengeteget dolgoztunk és dolgozunk a vevői bizalom kiépítésén és megtartásán.

Ezt támogatják a weboldalunkon olvasható egyedülálló megoldásfókuszú blogbejegyzéseink. Ezekkel próbálunk segíteni szexuális zavarok, immunerősítés és egészséges életmód témakörében - a termékeink mellett.

Roppant módon próbálunk figyelni a vásárlóinkra. Az ügyfeleink igényei és visszajelzései alapján fejlesztettük a termékeinket. Igyekszünk minden lehetséges területen figyelembe venni az igényeiket: fizetési módok, kiszállítás, garancia, de még a Hűségprogramunk ajándékai tekintetében is.

Külön öröm számunkra a most kapott állami elismerés, az Érték és Minőség Nagydíj. Ez remélhetőleg tovább építi az emberek bizalmát bennünk.

Mit kell tudni a díjazott Alpha Man termékről?

Forrás: freepik

Az Alpha Man egy kifejezetten férfiaknak szóló, prémium immunerősítő készítmény. Attól különleges, hogy egyszerre több pozitív élettani hatással is bír. Erősíti az immunrendszert, javítja az állóképességet, és fokozza a tesztoszteron szintet. Folyamatos szedése során enyhe potencia fokozó hatással is bír.

Az Alpha Man termékben összesen 10 féle gyógynövény, vitamin és mikrotápanyag található. Jó hír, hogy cukorbetegek, vérnyomás problémások, és az idősebb korosztály is bátran fogyaszthatja.

Úgy gondoljuk, hogy egy igazán jó termék legfőbb ismérve az, hogy valamilyen komoly és jól megfogható problémát tökéletesen megold. Büszkék vagyunk rá, hogy a Perfect Play Kft. étrend-kiegészítő termékei ilyenek.

Az Attilával készített videós interjú itt megtekinthető >

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.