"Pezsgőzhetsz" - Damu Roland halála után elszabadultak az indulatok Vajna Timi közösségi oldalán

Vajna Timi vita halál Damu Roland halálhír közösségi oldal Vajna Tímea veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta Damu Roland halálhíre: a színész 47 évesen hunyt el. Vajna Tímea és a színész egykor egy párt alkottak, kapcsolatuk igen zűrös véget ért. Bár ez már a régmúlt, az emberek nem felejtenek: hihetetlen gyűlöletáradat zúdult az üzletasszonyra, akit sokan bűnbakként kezelnek.

Damu Rolandtól a rajongókon kívül kollégái is megható sorokkal búcsúztak. Többek között Németh Kristóf és a Jóban rosszban című sorozat stábja is a Facebookon búcsúzott el. Egykor Vajna Tímea, aki akkor még Palácsik Tímea volt, elkotott egy párt Damu Rolanddal. Később szexuális erőszak miatt elítélték a színészt, aki éveket töltött a börtönben.

Bár Damu egész életében tagadta azt, amivel vádolták, a börtön egy életre megpecsételte a sorsát. A történtek után Vajna Tímea új életet kezdett, mégis, most sokan úgy látták a legjobbnak, ha nekiesnek az üzletasszonynak és őt állítják be bűnösnek. Sokan ugyanis azt gondolják, Timi tehet arról, hogy Damu Roland élete rossz irányt vett, és 47 éves korában elhunyt.

-írták a hozzászólók Timi legújabb Instagram-fotója alá. A rosszindulatú kommentek mostanra eltűntek, de a Blikk cikkében bárki megnézheti a kiblőrözött hozzászólásokat.

Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.