"Úgy váltogatod a nőket, mint más a tévécsatornákat" - nekiesett egy kommentelő Shane Tusupnak

Forrás: shanetusup/Instagram -
Shane Tusup barátnője kommentháború Shane Tusup és Szabó Zsófi Shane Tusup komment Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első közös karácsonyát ünnepelte idén Szabó Zsófi és Shane Tusup. A két fiatal szemmel láthatóan nagyon boldog, és dúl köztük a szerelem. Sokan örülnek annak, hogy egymásra találtak, ám vannak, akik élesen kritizálják a sármos úszóedzőt.

A napokban már többen is betámadták Shane-t, és kételkednek abban, hogy Zsófi iránt igazak az érzései. A kommentelők szerint ugyanis egyáltalán nem hihető és nem is férfias, hogy valaki csak úgy eldob egy kétéves kapcsolatot. Az egykori úszó ugyanis még korábbi szerelmével, Courtney Brewerrel élt együtt, amikor elkezdett ismerkedni Zsófival.

"Az lesz a baj ezzel a kapcsolattal, hogy szerintem nem lesz tartós! Mert az, aki elmegy egy interjúra és rögtön szerelmes lesz egy olyan valakibe, akit még nem is látott, és eldob egy szerelmet egy másikért, az általában még egyszer megteszi!" - írta az egyik kommentelő a napokban.

A nemrég posztolt közös karácsonyi fotó alatt ismét előkerült Shane előző párjának a neve, és egy hozzászóló élesen kritizálta a kidolgozott izomzatú egykori sportolót. Az angol nyelven írt komment szerint Shane úgy cserélgeti a nőit, ahogy mások a tévécsatornák között kapcsolgatnak.

– utalt a kommentelő arra, hogy Shane a Zsófival közös képe alá azt írta, ez eddigi legboldogabb karácsonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.