Love Island Nia kiposztolta, félreérthetetlen üzenetekkel bombázta Horváth Gréta hűtlen férje

Forrás: Instagram/Turi Xénia -
Horváth Gréta Love Island hűtlenség Turi Xénia Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Love Island egykori sztárja, Nia annak idején már közzétette közösségi oldalán, hogy az egyik házas híresség miket írogat neki, ám akkor még név nélkül posztolt. Ezúttal durván nekiment Horváth Gréta hűtlen férjének, Dávidnak, és elárulta, ő volt az, aki félreérthetetlen üzenetekkel bombázta őt.

Bombaként robbant a hír év elején, hogy Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid útjai szétválnak. Kapcsolatuk végéről Gréta írt először az Instagramon, azóta pedig Dávid is megszólalt az ügyben. A férj arra kérte az embereket, hogy ne bántsák Grétát, mert ő tökéletes anya és feleség, és elárulta, a házasságuk miatta futott zátonyra, ugyanis van valakije.

Az egyre kacifántosabb ügyben most Turi Xénia is megszólalt, aki Love Islandben Niaként robbant be a köztudatba. A dögös valóságshow szereplő Instagram-sztoriban írta le a véleményét Dávidról, és néhány felkavaró képernyőfotót is megosztott a beszélgetéseikből.

- írta Dávid Niának.

A lány úgy véli, Dávid csak azért jött össze Grétával, hogy híres legyen, és szerinte gusztustalan ez a fajta viselkedés, és az, hogy valaki kettős életet él.

Meggyes Dávid a Love Island egyik bombázójának, Niának is előszeretettel írogatott. Forrás: Instagram/Turi Xénia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.