Ilyen volt az ágyban a Nagy Ő: Tóth Dávid teljesítményéről a visszautasított Annabella mesélt

Forrás: Lovas Annabella -
Nagy Ő intim Tóth Dávid Lovas Annabella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs tüske Lovas Annabellában, amiért a műsorban nem őt választotta Tóth Dávid. 

A műsor vége óta is rengetegen kérdezik tőle, hogy milyen volt az ágyban a Nagy Ő, Tóth Dávid. Többek között erre a kérdésre is válaszolt Annabella a TV2 NyíltON című műsorában.

Lovas Annabella Forrás: Lovas Annabella

"Sokan megkérdezik, milyen volt Dáviddal az ágyban, de sajnos nem tudok rá válaszolni, hiszen Dávid gentleman volt, és nem történt közöttünk semmi. Azon kívül, hogy egy ágyban aludtunk. Ha történt volna bármi, azt biztosan megbántam volna, hiszen nem jöttünk össze" - mondta.

A kérdésre, hogy miután megtudta, hogy a műsor győztese, Laura és Dávid szakítottak, megkereste-e a sportolót, hogy esetleg próbálják meg együtt, azt válaszolta, hogy nem kereste meg, de azon elgondolkodott, mit tenne, ha Dávid keresné fel őt, és arra jutott, nem zárkózna el egy esetleges kapcsolattól. Ám azóta sok idő eltelt, és Annabella már lezárta életének azt a részét.

A műsor vége óta nem találkozott és beszélt Dáviddal, de nincs benne tüske amiatt, hogy a Nagy Ő nem őt választotta, sőt, azóta a győztes Laurával barátok lettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.