Kiderült: korábban pornófilmben szerepelt a népszerű magyar humorista

Hajdú Balázs pornófilm stand up statiszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Balázs, a Comedy Club humoristája korábban pornófilmben volt statiszta. Ez a forgatás jelentette karrierje indulását.

Hajdú az iWiW-en bukkant rá a hirdetésre körülbelül 15 évvel ezelőtt, egy filmhez statisztákat kerestek. nem tudta pontosan, miről van szó, de szerette volna kipórbálni magát.

Hajdú Balázs pornófilmben volt statiszta Forrás: https://www.facebook.com/standupbalazs

"Úgy éreztem, érdekes lenne egy napot eltölteni a kamerák társaságában, ekkor ugyanis még nem voltam standupos. A forgatási helyszínen láttam, hogy a főszereplőket meztelenül sminkelik, akkor megdöbbentem, de úgy voltam vele, most már nem szállok ki. A jelenetemben öltönyt kellett felvennem, a lányok pedig koktélruhában voltak. Egy bulin kellett tombolnunk, amin a főszereplők egymásnak estek és előttünk kezdtek el szexelni. Eleinte nyilván furcsa volt, de pár óra alatt hozzá lehetett szokni a látványhoz. Utólag azt mondom, vicces és érdekes élmény volt, be is raktam a sztorit az egyik műsoromba" - mesélte a Blikknek a humorista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.