Ide költözik Rubint Rella és férje, Novothny Soma

Instagram, Rubint Rella -
Budapest Novothny Soma költözés Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella újdonsült férje, Novothny Soma év elején igazolt Ciprusra, ám néhány hónap után mégis visszatér Magyarországra, ugyanis a 28 éves támadót leszerződtette az NBI-be frissen visszajutott Vasas. Ennek okán úgy döntöttek, hogy itthon lesz a székhelyük, és rövid keresgélés után meg is találták első közös otthonukat.

Novothny Soma nagyon örül, hogy újra itthon, méghozzá az NBI-ben bizonyíthat.

"Jó érzéssel tölt el, hogy a játékommal és a találatommal hozzá tudtam járulni a csapat sikeréhez, de az „igazi" gólok, eredmények majd csak július 30-tól számítanak. A nyári felkészülési időszak negyedik hetének végén járunk, lassan beérik a sok munka. Egyre jobb az erőnlétem is, ami annak tudható be, hogy az edzéseken maximálisan odateszem magam.

Ide költözik Rubint Rella és férje, Novothny Soma Instagram, Rubint Rella

Nagyon bizakodó vagyok a szezont illetően, a csapat is kezd összeállni. Bízom benne, hogy a Vasassal minél feljebb tudunk végezni a tabellán. Miért ne zárhatnánk egy kupainduló helyezéssel az idényt... Ebből szeretném minél több góllal és gólpasszal kivenni a részem. Babonás vagyok, azonban ez nem feltétlenül jelent rosszat: mindig pozitív energiával tölt fel, amikor a meccsek előtt felhívom a családtagjaimat, ezután pedig már csak a futballra koncentrálok"

- mesélte Soma a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.