Pikali Gerda a házasságról: "Maga a lehetetlen küldetés"

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
házasság szerelem Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerda és Rékasi Károly érett fejjel vágtak bele a második házasságukba; tudták, mire vállalkoznak. Tisztában voltak azokkal a kihívásokkal is, amelyek egy hosszú távú elköteleződésben előjöhetnek – ezeket kellő humorérzékkel vállalták már az esküvőjük napján is! Így nem tartanak attól, hogy a megszokás, az ellaposodás veszélyezteti a szövetségüket, mert tudatosan felkészültek a mindennapok buktatóira – erről is mesél a színésznő a friss hot! magazinnak.

"Tudtuk, hogy egy házasság maga a »lehetetlen küldetés«, ezért is választottuk viccből a Mission Impossible című film zenéjét, konkrétan arra vonultunk be a házasságkötő terembe.

Rékasi Károly: "Gerdával kezdjük visszakapni a régi életünket", Pikali Gerda Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

Az igazi kihívások csak ezután kezdődnek, és hiába nagyon jó a kapcsolatunk, nap mint nap odafigyelünk egymásra. Ez a második és egyben az utolsó házasságom, nem tervezek többet, hisz sok munka van benne" – ecseteli Gerda a lapban.

A cikk folytatásáért keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.