"Gyalázatosan kevés pénzt kerestünk" - árulta el a népszerű magyar sorozat sztárja

Spáh Dávid pénz Família Kft.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spáh Dávid majdnem egy évtizeden át szórakoztatta a tévénézőket a Família Kft. Misijeként. Bár nyilván sokan hitték, hogy gyerekszínészként úgy él, mint Hollywood ifjú csillagai, a valóság igen távol állt ettől az idillikus elképzeléstől.

A jelenleg filmrendezőként tevékenykedő híresség a Palikék Világa by Manna című műsorban mesélt azokról az időkről, amikor a sorozatnak köszönhetően a kamerák kereszttüzében töltötte mindennapjait. Elmondta, hogy bár már nem tudja kitörölni azokat az éveket, mai fejjel már nem vállalná a szereplést.

Ennek oka, hogy egyrészt nem tartja alkalmasnak saját személyiségét a színészi hivatásra, másrészt anyagilag sem dotálták őket annyira, amennyire szerinte illett volna.

– mondta Dávid, aki azt is elárulta, hogy az általa és ikertestvére, Károly által keresett összeg mindössze arra volt elég, hogy évente egyszer kiutazzanak néhány hétre nyelvet tanulni családokhoz Angliába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.