Hajdú Péter szerelme az anyaságról: "Azt hiszem, sokkot kaptam a feladattól"

Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official -
Láng Eszter Hajdú Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára féléves lesz Láng Eszter és Hajdú Péter kisfia, Domi, az anyukája pedig úgy érzi, most kerültek igazán összhangba. Eszter az elején nehezebben vette az akadályokat, hiába hitegették az-zal, hogy az első pár hónap a legkönnyebb.

"Azt hiszem, sokkot kaptam a feladattól, nehéz volt átállni a pörgős életről. Bevallom, kissé befelé fordultam. Mostanra összeszoktunk, ő lett az én kis segítségem. Jön velem dolgozni! Domi is akkor boldog, ha kimozdulhat, akárcsak mi, az apukájával" – árulja el az édesanya, aki Mattesz Csillával indított közös vállalkozást, mely a baba fejlesztését szolgálja.

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official

Eszter egyébként kiemelte, hogy már gőzerővel készülnek a kisfiúval a kúszás-mászás időszakára.

"Már nagyon menne, és zavarja, hogy még nem tud. Alig hat hónapos, de a mozgásfejlődése szem-pontjából már egy hét hónapos szintjén van a kisfiunk! Eddig jó alvó volt, de immár két fogacska büszke tulajdonosai vagyunk. Ami azt jelenti, hogy nappal jön velem, együtt dolgozunk, éjszaka viszont nem alszunk: óránként járkálok vele a szobában" – magyarázza az anyuka a hot!-ban. A cikk folytatását megtaláljátok digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.