Kozso lányának vallomása: "Nem alakult ki az az igazi apa-lánya bensőséges kapcsolat"

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
lánya Kozso gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso lánya először vallott apjával való kapcsolatáról. Amanda elárulta, a folytonos fellépések miatt nem alakult ki apa-lánya kapcsolat köztük.

Kozso és Kádár Mónika lánya, Amanda Ardens a szülők foglalkozása miatt gyakran a nagymamájáéknál volt, az erős családi mintákat ott tapasztalta meg. Szülei válása után az anyukájával maradt, közte és Kozso között nem is alakult ki a bensőséges viszony.

"Állandóan dolgoztak apukámék, sokat voltak távol a fellépések miatt, kevesebbet kaptam belőlük, mint egy átlagos családban élő gyermek. Épp ezért a biztonságot a nagyiék adták meg számomra. Mindenben támogatták a szüleimet, hogy ki tudjanak bontakozni a művészetükben. Engem is arra neveltek, hogy éljem meg az álmaimat. Tőlük láttam az erős családi mintát" - mondta a Borsnak Amanda, aki természetesen Kozsóval is tartotta a kapcsolatot.

Kozso és lánya között nem alakult ki bensőséges kapcsolat Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"Gyerekként gyakran elvitt a koncertjeire, többször voltunk külföldön, és életemben először vele jártam Amerikában. A nyári szünetben sok időt töltöttünk együtt, de az évek alatt – ahogy kezdtem serdülni – ez megváltozott. Édesanyámhoz mindig közelebb álltam, vele beszélek meg mindent. Apukámmal nem alakult ki az az igazi apa-lánya bensőséges kapcsolat. Az iskolában is mindig tartottam az előítéletektől, hogy másnak látnak, mert »sztárgyerek« vagyok. Nem szerettem volna, ha pont az apám miatt szeret, vagy utál meg valaki, vagy hogy bármilyen előnyre tegyek szert miatta. Én a saját lábamon, a saját erőmből akartam az utamon haladni és elérni a céljaimat" - árulta el. Kozso sztrókja után Amanda támogatta az apját.

"Egy gyereknek a tudat, hogy elveszítheti bármelyik szülőjét, szörnyű érzés, nagyon fájt nekem. Ő erős ember, büszke vagyok amiért rengeteget küzdött és dolgozott azért, hogy felépüljön. Óriási dolog, ha egy sztrók után valaki újra megtanul beszélni és járni. Én lelkileg próbáltam segíteni. Mindvégig a küzdést és a gyógyulni akarást láttam benne. Sokat beszélgettünk akkor telefonon, igyekeztünk a családdal közösen erőt adni neki a gyógyuláshoz" - tette hozzá Amanda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.