Egészséges kisbabának adott életet a 17 éves lány, aki két méhhel született

Forrás: Instagram -
OnlyFans-modell terhesség két méh születési rendellenesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy kockázatot vállalt a két méhhel született angol lány, amikor gyereket vállalt. Az orvosok korábban meddőnek nyilvánították.

Lola Mason 12 éves volt, amikor felfedezték a születési rendellenességét. A lány egy éven keresztül menstruált, ekkor derült ki, hogy két méhe van. Az orvosok akkor azt mondták, hogy nem lehet gyereke. Lola 17 évesen véletlenül esett teherbe, de vállalta a babát, mert nem tudta, lesz-e esélye még valaha a családalapításra. A terhesség és a szülés nagy kockázattal járt, ezért azt kérte az orvosoktól, hogy a szülés után sterilizálják - írja a Daily Star.

Egészséges kisbabának adott életet, pedig két méhhel született Forrás: Instagram

Lolának nagy nehézségekkel kellett megküzdenie tinédzser anyukaként. A társadalmi előítéletek mellé anyagi gondok is társultak. Aztán megtalálta a megoldást: nyolc évvel ezelőtt regisztrált az OnlyFansre. Az oda feltöltött pikáns fotóival pedig szép összegeket keres.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.