Celeb vagyok, ment ki innen! - VV Merci szerint nincs olyan ismert író, hogy Weöres Sándor

Weöres Sándor Celeb vagyok, ments ki innen! VV Merci Lengyel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lengyel Feri és VV Merci félrevonultak beszélgetni a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality táborában. Kiderült, hogy Merci irodalmi ismeretei kissé hiányosak.

Feri szerint Merci elég furcsa lány, neház eligazodni rajta. Nem tudta eldönteni, hogy van-e benne valami rejtett kincs, ezért elhívta beszélgetni. Feri arra volt kíváncsi, hogy Merci szokott-e olvasni.

"Nekem a lexikális tudásom az nincs ott a topon, bár ígyekszem bővíteni" - vallotta be Merci, majd hozzátette, a kötelező olvasmányokat sem olvasta el.

"De gyerekkorodban biztosan találkoztál azzal, hogy Weöres Sándor, nem?" - tette fel a konkrét kérdést Feri.

"Weöres Sándor? Te szivatsz, Ferike! Weöres Sándor olyan nincsen ismert író" - mondta Merci. A lány próbálta menteni a helyzetet azzal, hogy arról beszélt, Vörösmarty Mihályt és Petőfi Sándort ismeri, de az irodalom helyett sokkal jobban foglalkoztatta az, hogy a társai miért nem szóltak neki arról, hogy egy cicakaki van az orrában...




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.