Elvesztette édesapját a TV2 sztárja: "Magamat okoltam"

Forrás: TV2 -
öngyilkos Párharc (tévéműsor) öngyilkosság Egedi Hedda VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egedi Hedda sírva fakadt TV2 Párharc című vetélkedőjének szerdai adásában. 8 méter magasból kellett leugrania, ám nem a félelem miatt potyogtak a könnyei.

Hedda számára kedves emlékeket idézett meg a magasság. Édesapja ipari alpinista volt, és lányát már 6-7 éves korában magával vitte a munkába.

"Apukám ipari alpinista volt. Kimászott az ablakon, és kívülről takarította az üvegfelületeket vagy éppen falat festett. Már 6-7 évesen kiültem vele egy karabinerben és szó szerint együtt lógtunk az épület falán. 12 voltam, amikor öngyilkos lett. Az okát sosem tudtuk meg, mert nem hagyott búcsúlevelet. 10 éves múltam, amikor a szüleim elindították a válást, akkor apukám már nem élt velünk, volt egy új kapcsolata, mégis jobban kötődtem hozzá, mint az anyukámhoz. Mindig fiús lány voltam és nagyon apás" - mesélte a Borsnak Hedda, akinek édesapja elvesztése akkora lelki megrázkódtatást okozott, hogy cukorbeteg lett.

Egedi Hedda édesapja öngyilkos lett Forrás: TV2

"Bennem csak az volt, hogy nem értettem miért történt ez és magamban kerestem a hibát. Azt gondoltam, én tettem valamit, ami miatt így döntött. Anyukám sokat beszélgetett velem és elvitt pszichológushoz is, egy év után lecsitult bennem, hogy magamat okoltam. Azt gondolom, ezt soha nem lehet teljesen feldolgozni. Még mindig közel érzem magamhoz, sokszor gondolok rá, ha az életemben nehézség adódik, van, hogy a segítségét kérem" - mondta VV Csoki barátnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.