Hajdú Péter és szerelme, Eszter hamarosan hivatalosan is összeköti az életét: már megvan az időpont

Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official -
esküvő házasság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas dolgot jelentett be Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter: a szerelmesek hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

Jövő tavasszal kimondja egymásnak a boldogító igent Hajdú Péter és szerelme, Eszter. A jegyesek elárulták, hogy az utolsó pillanatban fognak csak nekiállni a szervezésnek.

"Gondolkodni sincs időnk, de jövő tavasszal megejtjük az esküvőt, összeházasodunk! Még sehol nem tartunk a szervezéssel: magunkat ismerve, valószínűleg két héttel előtte fogunk nekiállni" - mesélte Eszter a Hot! magazinnak, akinek vannak elképzelései arról, milyen legyen majd élete egyik legfontosabb napja.

Hajdú Péter és szerelme, Eszter hamarosan hivatalosak is összeköti az életét: ekkor lesz a nagy nap Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official

"Helyszínt sem néztünk még. Annyit tudok, hogy közepes létszámmal tervezünk: 80-110 főre gondoltunk, ez a család és a barátok nagy része. Nagy elképzelések nincsenek,

csak azt szeretnénk, hogy stresszmentes legyen, el tudjuk engedni magunkat, és maradandó élményeket gyűjtsünk. Messzi nászútra nem tudunk menni Domi nélkül, de nagyon vágyom egy közeli, meghitt helyre, ahol ismét kettesben lehetünk"

– tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.