Megtörte a csendet Tóth Andi: "Az egész világnak van baja velem"

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
Marics Peti énekesnő botrány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi furcsa videót tett közzé Instagram-oldalán. Az énekesnő egy elég szomorú hangvételű meserészletet tett közzé, amiből arra lehet következtetni, hogy nincs a legjobb passzban...

Az elmúlt napokban több hírportál is arról írt, hogy Tóth Andi az az énekesnő,akit bedrogozva szállítottak kórházba. Bár ezeket a híreket egyelőre nem erősítették meg, Tóth Andi furcsa posztokat tett közzé Instagram-oldalán. Miután megkérdezte követőit, mit szólnának egy román nyelvű dalhoz, a Shrek egyik szomorkás jelenetét posztolta, amiben ez hangik el:

Nem nekem van bajom, világos? Hanem az egész világnak van baja velem.

Shrek ebben a jelenetben arról beszél, hogy amikor az emberek meglátják, rögtön megijednek, és futásnak erednek, hiszen csak a külsőségeket nézik, és úgy ítélkeznek, hogy nem is ismerik. Ebből arra lehet következtetni, hogy Andi sokszor úgy érzi magát, mint a zöld ogre, akit nem is akarnak megérteni az emberek...

Forrás: Instagram/Tóth Andi

Egy dolog mindenesetre biztos, bármi is történt Andival, nincs egyedül, és Marics Peti a rosszabb időszakokban is szerelme mellett áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.