Muri Enikő őszinte vallomása: "Nagyon dúlnak bennem az anyai ösztönök"

gyermekvállalás házasság Muri Enikő Tóth Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő és Tóth Szabi a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsor legújabb vendégei voltak, ahol magáéletükről, házasságról, gyermekvállalásról meséltek őszintén. 

Muri Enikő és Tóth Szabi három éve alkotnak egy párt, emelett pedig öt éve dolgoznak együtt a Sugarloaf zenekarban. A páros szerint nagyon harmonikus a kapcsolatuk, sok mindenben kiegészítik egymást. Vannak azonban olyan dolgok, amelyben nem értenek egyet, ilyen például a házasság, amit már Enikő nagyon szeretne, viszont Szabi, aki már túl van egy házasságon, nem tart annyira fontosnak.

"Annyira nem hiszek benne. Az, hogy van egy papírunk valamiről, nem változtat azon, ahogy állunk egymáshoz"

– mondta Tóth Szabi, aki bevallása szerint akkor sem hitt a házasság intézményében, amikor elvette korábbi feleségét. Azzal azonban tisztában van, hogy Enikő szeretne férjhez menni.

"Sose mondd, hogy soha. De nem érzem az indokoltságát jelen pillanatban, és ezt ő tudja. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őt eléggé, vagy bármi problémánk lenne egymással"

– vallotta be a zenész.

Muri Enikő őszinte vallomása: "Nagyon dúlnak bennem az anyai ösztönök" Forrás: RTLKLUB

Az énekesnő arról is őszintén vallott, hogy már nagyon vágyik családra, egy kisbabára.

"A gyermekáldás már jó pár éve a fejemben van. Nagyon dúlnak bennem az anyai ösztönök, szeretem őt is, a szüleimet és a szűk családomat is, mindenkit szeretek, de bennem már burjánzik egy olyan szeretet, amit hiába adnék át a páromnak, a szerelmemnek, nem úgy tudom átadni. Egy anyai gondoskodás, anyai szeretet van bennem. Meg sem tudom nagyon fogalmazni, de érzem, hogy jönne ki belőlem... A gyerek még várat magára, de nagyon pozitívan állok hozzá, és nagyon az van bennem, érzem már, hogy lassan jönni fog"

– mondta Enikő, akinek a párja szerint az énekesnő még nem áll készen az anyaságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.