Kihagyhatatlan ajánlat: vegyél templomot 11 millióért Mezőlakon!

Forrás: ingatlan.com -
ingatlan eladó templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleged van abból, hogy manapság nem lehet normális áron épkézláb lakáshoz jutni? Antiszociális vagy és szívesen élnél a semmi közepén? Akkor ezt a hirdetést mindenképp sem ajánljuk a figyelmedbe.

A napokban valamiért nagyon felkapták a hazai híroldalak azt a Veszprém megyei ingatlanhirdetést, melyben egy nagyjából százéves, düledező templomot kínálnak eladásra. Az épület, mely másfél évtizede magánkézben van, tíz kilométerre áll az autópályától, tízre a Bakonytól, alig ötvenre a Balatontól, ráadásul az aktuális ingatlanárak tizedéért árulják.

A lakótér 122 négyzetméteres, villany és gáz van benne, csatorna- és vízhálózat az utcában, utóbbi kettő bevezethető. A vevő a 90.000 forintos négyzetméterárért még kap egy haranglábat is, plusz egy 1500 négyzetméteres kertet – írja a Blikk.

Forrás: ingatlan.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.