Családi idill: L.L. Junior már a kisfiának is bemutatta Dárdai Blankát

család Dárdai Blanka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a sok kritika és rosszindulat, a 41 éves énekes határtalanul boldog új, 18 évvel fiatalabb kedvesével. A minap ráadásul nyilvánosságra hozták, hogy új mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk.

L. L.Junior és Blanka ismerkedéséről legelőször idén augusztusban röppentek fel a pletykák, majd az ősz beköszöntével közösségi oldalaikra is elkezdték feltöltögetni a közös képeiket. Azóta egy páros, paradicsomi vakációt is beiktattak már Dominikán, nemrég pedig meghitt családi körben töltötték idejüket az énekes kisfia, Lacika társaságában.

Junior egy napig elérhető Instagram-történetéből kiderült, hogy Blanka és a kicsi remekül megértik egymást, az idillt pedig fokozta, hogy az énekesnő egy fotót is közzétett, melyen édes kettesben autókáznak párjával – szúrta ki a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.