Az időutazó azt állítja, hogy hamarosan merénylet áldozata lesz egy ismert ember

gyilkosság időutazó merénylet jóslat figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikToker, aki magát időutazónak vallja, újabb jóslattal állt elő: szerinte hamarosan meg fognak ölni egy ismert embert.

A Timevoyaging néven futó felhasználó állítja: egy ismert közszereplő ellen egy bérgyilkos két hónapon belül merényletet fog elkövetni.

Bár nem mondta el, hogy konkrétan kiről van szó, annyi kiderült, hogy az illető mostanában botrányba keveredett, ami miatt több ember is ártani akar neki. Vélhetőleg rapperről, üzletemberről van szó, akit mindenki ismer.

A kommentelők szerint egyértelműen Kanye Westről vagy Andrew Tate-ről szól a jóslat, hiszen rájuk illik a leginkább a leírás.

@timevoyaging Who do you think it is? #fyp#fypage#timevoyaging#timetravel#timetraveler#viral#xyzbca#2022#conspiracy#christmas♬ Voice of Ripples - Truth Needs To Be Out

Az időutazó legutóbb azt állította: pontosan tudja, hogyan fog kinézni a III. világháború kezdete és a vége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.