Azt pletykálják: megszülethetett Dukai Regina kislánya

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
anyaság Születés Dukai Regina szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina mindig is óvta a magánéletét a nyilvánosságtól, most azonban egy, a Redditen keringő poszt szerint megszületett a kislánya.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Dukai Regina élete legboldogabb időszakát éli. A gyönyörű modellt tavaly decemberben eljegyezték, idén összeházasodott szerelmével, ráadásul alig három hónappal ezelőtt azt is bejelentette, hogy első kisbabáját várja.

Regi nagyon óvja a magánéletét, ám annyit elárult, hogy karácsony körül születik majd meg a gyermeke. Nos, a Redditen nemrég felröppent egy hír, hogy Regina már életet is adott első babájának, aki kislány, és az Olívia nevet kapta. A Blikk információi szerint is életet adott már gyerekének a modell.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

A szülők egyelőre nem erősítették meg a hírt, ráadásul Regina a minap még a kedvenc helyéről posztolt, ma pedig azt is megmutatta, mit reggelizett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.