Rácz Jenőék házasságát próbára tette a felújítás és a költözés

Forrás: Instagram -
felújítás konfliktus Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és Gyuricza Dóra mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött. Idén született meg első közös kislányuk, Kamilla, közben pedig felújítottak és költöztek is.

A család már új otthonában tölti a karácsonyt, ám kiderült, hogy nem volt zökkenőmentes az idáig vezető út.

"Emlékszem, a szülés másnapján Jenő azzal állított be, hogy 'megvan az új házunk, költözünk'. Természetesen együtt választottuk ki, előtte ezerszer átbeszéltük, de abban maradtunk, hogy nem sietjük el sem a házvásárlást, sem a költözést, hiszen épp akkor lett egy kisbabánk. Gondolom, mondanom sem kell, hogy friss anyukaként másra sem vágytam, mint házat felújítani, dobozolni, pakolni... A férjem rögvest megnyugtatott, hogy nem kell kapkodnunk. Na, de aki egy kicsit is ismeri Jenőt, pontosan tudja: nem a türelem mintaképe" – mondta mosolyogva Dóra, majd folytatta:

Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő Forrás: Instagram

"Tehát – kis túlzással – ahogy kitettem a lábam a kórházból, elkezdtük az átépítést. Azt szokták mondani, még egy jó házasság is rá tud menni a felújításra, és noha nálunk nem merült fel a válás, mint opció, azért volt, hogy összeszólalkoztunk, és akkor nem finoman fogalmaztam. Nem tudom, miből fakadtak a nagyobb veszekedéseink, az átalakításból vagy a költözésből" – mesélte az édesanya a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.