Lezajlott az idei Miss Universe: ő lett a világ legszebb nője

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
koronázás Amerika Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton került megrendezésre a Miss Universe szépségverseny idei döntője, amelynek végén az amerikai induló, R'Bonney Gabriel fejére került fel a korona.

Az idei New Orleans-ban tartott világversenyen összesen 84 nő versenyzett a koronáért. Végül az amerikai induló, R'Bonney Gabriel fejére került fel a korona. Az első filippínó származású Miss USA udvarhölgyei a venezuelai Amanda Dudamel és a Dominikai Köztársaságot képviselő Andreína Martínez lettek.

Kiderült, hogy a 28 éves Gabrielnek ez volt az utolsó esélye indulni a versenyen, ugyanis jelenleg idősebb nők nem jelentkezhetnek. Miss Universe 2023 a civil életben modellkedéssel, divattervezéssel és varrásoktatással foglalkozik - írja a CNN.

Lezajlott az idei Miss Universe! Ő lett a világ legszebb nője Forrás: AFP/Timothy A. Clary

"Embercsempészetet és családon belüli erőszakot túlélt nőknek tartok varrásórákat. Nagyon fontosnak tartom, hogy tegyünk másokért, a közösségünkért, és arra használjuk a tehetségünket, hogy változást érjünk el. Mindannyiunkban van valami különleges, és amikor elültetjük ennek a magját másokban, azzal alakítjuk őket, ami változáshoz vezet"

– nyilatkozta az egyik fordulóban Gabriel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.