Kunovics Katinka Gáspár Győző új dal Völgyi Zsuzsi Romantic visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú szünet után új slágerrel tér vissza a Romantic, a dal szerda este 18 órakor debütál.

Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka 1999. április 2-án alapította meg a Romantic együttest, amellyel hatalmas sikereket értek el. Bár azóta már szétszéledtek, nemrég újra összeálltak, és ennek örömére leforgattak egy videoklipet az új dalukhoz.

Bár az elmúlt években volt egy-egy fellépésük, ezúttal nagy visszatérést terveznek. Már próbálnak és stúdióznak, több új dallal is készülnek, az egyik most jelenik meg, de májusig még kettőt szeretnének kiadni. Győzike elárulta, megfiatalodva, új stílusban térnek vissza.

"Korábban minden klipünkben fekete vagy sötét ruhában voltunk, olyan öreges és komoly volt a hangulat. Katinka és Zsuzsa most egy vidám, fiatalos rózsaszín mesevilágot szerettek volna megvalósítani, én pedig engedtem nekik. Szerintem a végeredmény nagyon ütős lett, reméljük, a közönségnek is tetszeni fog" - árulta el a showman a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.