Mi történt? Megan Fox törölte az összes képét a vőlegényével, majd eltűnt az Instagramról

Forrás: Megan Fox Instagram -
Machine Gun Kelly Megan Fox különös szakítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt Megan Fox törölte magát az Instagramról, több különös tartalmat posztolt.

A bulvárlapok kiszúrták, hogy a színésznő törölte az összes közös képet vőlegényével, Machine Gun Kelly-vel, akivel 2020 óta alkotnak egy párt, tavaly pedig el is jegyezték egymást. Mint ismeretes, a közös képek törlése a közösségi oldalakról a szakítás egyértelmű jele a mai világban, ráadásul Megan Fox az egyik friss Instagram-fotójához beszédes sorokat fűzött:

"Érzem a hazugságot, ott a leheletedben" - idézte Fox Beyoncé Pray You Catch Me című dalát, amit az énekesnő férje, Jay Z hűtlenségéről írt.

Megan Fox és Machine Gun Kelly Forrás: Megan Fox Instagram

A követők később azt is kiszúrták, hogy a színésznő már csak három embert követ az Instagramon, Eminemet (akivel Machine Gun Kelly köztudottan nem ápol jó kapcsolatot), Harry Styles énekest és Timothée Chalamet színészt, vőlegényét azonban már nem.

Később a híresség különös tartalmakat posztolt, például elégetett egy levelet egy táskával, majd teljesen eltűnt az Instagram-fiókja.

A Daily Mail szerint Megan Fox és Machine Gun Kelly szombaton még együtt távozott Drake Super Bowl előtti bulijáról, akkor semmi jele nem volt annak, hogy történt köztük valami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.