Árpa Attila: "Egy nő, aki nem szereti az állatokat, eleve kizárt nálam"

párkeresés Árpa Attila állatbarát macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila imádja az állatokat, és olyan nőt is képzel el maga mellé, aki állatbarát. Egy macskaallergiás nő például szóba sem jöhet nála.

Árpa Attila hosszú ideje keresi a szerelmet, legutóbb a TV2 A Nagy Ő című műsorában tett próbát, ám végül nem járt sikerrel. A színész bevallotta, hogy már egy kicsit ellustult a randizás terén, kétszer is meggondolja, hogy autóba üljön-e valaki kedvéért.

Attiláról köztudott, hogy állatbarát: számára nagyon fontos, hogy a párja is szeresse az állatokat, és ne ijedjen meg egy kis macsakszőrtől.

"Egy nő, aki nem szereti az állatokat, eleve kizárt nálam. Egy ember, aki nem állatbarát, az nem ember. Aztán, ha valaki szereti az állatokat, de allergiás a macskaszőrre, általában arról nem tehet szegényke, sajnos akkor is csá. Viszlát van, mert nálam van macskaszőr, és nem várom meg azt a kérdést, hogy vagy én, vagy a macskák, mert az neki még jobban fájna"

– mesélte Attila a Mokka stábjának, akiket otthonában látott vendégül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.