Gáspár Laci már régóta várt arra, hogy a zenével foglalkozhasson

Forrás: Instagram/Gáspár Laci -
X-Faktor új dal Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű az elmúlt időszak Gáspár Laci számára. Az X-Faktor minden idejét lefoglalta, ráadásul az Omega slágerrel kapcsolatos bakija miatt is kapott hideget-meleget. A hite azonban segített neki, hogy visszataláljon a zenéhez.

"Vannak olyan szakaszai az életemnek, amikor összegyűlnek felettem a felhők, az utóbbi hónapokban is volt ilyen, és hívőként ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha Isten ebben a helyzetben mondana most nekem valamit, akkor az mi lenne? Az, hogy állj fel, porold le magad és menj tovább. Ez nekem erőt adott, és bár én írtam a szöveget, mégis olyan érzés, mintha kaptam volna. Régóta vártam már arra a hullámra, hogy ismét teljes erővel a zenével foglalkozhassak. Nincs benne konkrétum a nehézségeimről éppen azért, hogy mindenkinek, akinek nehézségei vannak az életében, erőt adjon" - mondta a Blikknek Laci, aki nagyon örül annak, hogy végre visszatalált a zenéhez. Új slágere március 15-én jelent meg.

"Az utóbbi években kicsit el voltam távolodva a zenétől, nem is nagyon volt rá időm. De mindig úgy voltam vele, hogy amikor jön az inspiráció, akkor jön. Én ezt már évek óta vártam. Új zenekarom lett, klipet forgatunk, sorra jönnek majd a dalok. Visszakaptam az életembe a legnagyobb szerelmet, a zenét. Ez a dal, az Állj fel az első lépcsőfok ebben" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.