Gólyahír! Kisfiút hord a szíve alatt Solti Ádám felesége, Berni

Forrás: Solti Ádám/Instagram -
gyermekvállalás kisfiú Solti Bernadett Solti Ádám
Tavaly robbant a hir, miszerint Solti Ádám évekig csalta a feleségét, titkos viszonyából pedig gyermeke is született. A házaspár évek óta próbálkozott, hogy közös gyermekük szülessen, a nehéz időszak után végre örömhírről számoltak be: Berni kisfiút hord a szíve alatt.

Két hónapja jelentette be Solti Ádám és felesége, hogy hosszú évek sikertelen próbálkozásai után megfogant első közös gyermekük. A Story magazinnak pedig azt is elárulták, hogy Berni kisfiút hord a szíve alatt.

"A házasságunkban felgyülemlett feszültségek miatt néhány éve téptük egymást. Egyszerre szerettünk és gyűlöltünk. Szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt éltünk" - árulta el a kismama a lapnak.

Gólyahír! Kisfiút hord a szíve alatt Solti Ádám felesége, Berni Forrás: Solti Ádám/Instagram

"Nem csiszolódtunk össze igazán az évek során, bármennyire is szerettük egymást, és szerintünk emiatt sem jött össze egyik lombik sem. De a történtek ellenére, meg hogy mélypontra jutott a házasságunk, soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És nekünk ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom közöttünk, és egymás legjobb barátai lettünk. Az idevezető út nem volt egyszerű, de semmit se bántunk meg, semmit se változtatnánk meg. Még azt se, hogy a férjemnek lett egy gyermeke. Természetesen mi úgy neveljük majd a fiunkat, hogy az első perctől tudja: van már egy testvére"

- mesélt őszintén az embert próbáló időszakról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.