Kilóg a krokodilláb a Godzilla rámenből - különleges levest kínál egy ázsiai étterem

Forrás: Witch Cat Restaurant/SWNS/© Witch Cat Restaurant/SWNS/Witch Cat Restaurant/Swns -
bizarr tajvani étterem Godzilla ramen krokodilláb
Egyedi étlappal állt elő egy tajvani étterem, melynek egyik, nem kicsit ijesztő ételkülönlegesége meglepő népszerűségnek örvend a közösségi médiában. 

„Godzilla ramen" - így hívják az ételt a közösségi médiában, mely egy tajvani étterem étlapján jelent meg.

Az étel egy hagyományos ramen tálnak indult, de ami a tálból kijön, az minden, csak nem hétköznapi. A tajvani Yunlinban található étterem képén egy hatalmas hüllőláb látható, amely úgy néz ki, mintha a húslevesből mászna ki. Az étterem a „boszorkány krokodil ramen" nevet adta az ételnek, de az internetezők inkább a „Godzilla ramen" kifejezést választották.

„Godzilla ramen" Forrás: Witch Cat Restaurant/SWNS/© Witch Cat Restaurant/SWNS/Witch Cat Restaurant/Swns

Az étterem vendégei közül még senki nem volt annyira éhes, hogy kipróbálja a nem kis feltűnést keltő ételt, a tulajdonos szerint a vendégek „félnek" megkóstolni a több mint negyvenféle fűszerből és friss alapanyagokból készült ételkülönlegességet - írja a People.

A pikkelyes lábról készült ijesztő fotókat kemény reakciók fogadták a közösségi médiában. Egyes felhasználók kicsit csúnyának nevezték, míg mások azt mondták: „Nem tudnám megenni, hátborzongató, engem a teknősökre emlékeztet."

Akadnak olyanok is, akik szívesen megkóstolnák, az egyik felhasználó pedig azt írta: "Kéne neki egy manikűr, attól finomabb lenne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.