Nagyobb mellekre vágyott Stana Alexandra, ezért feküdt a kés alá - így van most műtétje után

Dancing with the Stars mellplasztika mellnagyobbító műtét Stana Alexandra
Több mint egy hét telt el azóta, hogy a Dancing with the Stars táncosa megvalósította régóta dédelgetett álmát, azaz megnagyobbíttatta a melleit.

Korábban Stana Alexandra az Instagramon írt posztot arról, hogy már fiatalkora óta zavarta, sőt szorongást okozott neki, hogy nagyon kicsik a mellei. Akkor azt írta: "Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi". A táncban ez előny volt, ám a nőiességében megingatta a tánconőt. Ezért úgy döntött, kés alá fekszik.

8 nappal ezelőtt megtörtént a beavatkozás, és azóta már a kontroll is megvolt. Alexandra a plasztikai sebészével közös fotót és a következő szöveget posztolta az Instagramra:

"Egy kis helyzetjelentés: máris elrepült 8 nap a műtét óta! Hála @drkrasznai (Csodadoktornak), a szuperprofi csapatának és annak, hogy betartottam minden utasítást, minden a legnagyobb rendben! Végtelenül hálás vagyok, az eredmény pedig pontosan az, amit elképzeltem! Köszönöm!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.