Döntött a bíróság: Costner feleségének ki kell költöznie közös otthonukból

Forrás: AFP/Patrick T. Fallon -
Christine válás válóper házassági szerződés kevin costner
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a házassági szerződésük egyértelműen kimondja, hogy válás esetén Costner feleségének költöznie kell, ám Christine Baumgartner eddig nem volt hajlandó elhagyni a közös otthont. Most azonban kénytelen lesz, ugyanis döntött a bíróság, mégpedig a színész javára. 

A bíróság döntése szerint Costner felesége, Christine nem maradhat az ingatlanban, július 31-ig kapott határidőt, addig a házassági szerződés értelmében ki kell költöznie a házból. Az asszony és ügyvédei nem törődnek bele a döntésbe, azzal érvelnek, hogy nagyon közeli az időpont, és Christine-nek nincs elég ideje és pénze, hogy 3 hét alatt másik lakást találjon. Augusztus 15-ig haladékot kértek, ám a bíróság a keresetet elutasította – írja a TMZ.

A színész felesége 18 év házasság után, május elején adta be a válókeresetet, melyben "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott.

Arról, hogy Christine miért döntött a válás mellett, több teória is napvilágot látott. "Christine azt akarta, hogy a család minőségi időt töltsön el együtt Santa Barbara-i otthonukban, a forgatás alatt Kevin azonban nem nagyon van a közelben sem, a hiánya pedig annyira nehéz volt a felesége számára, hogy végül a válás mellett döntött" - számol be egy bennfentes információja nyomán a People.

Costner és neje hosszú válási procedúra előtt állnak. Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

A színész és neje között azonban nem csupán a kiköltözés okozott bonyodalmakat, hanem a gyerektartás is vitákat szült. Christine havi 248 ezer dollárt - ez körülbelül 85 millió forintnak felel meg - szeretne havonta, sőt, hozzátette, ez is elég kevés. Costner azt állítja, ennyi pénzt biztosan nem tud kifizetni, ráadásul jövedelme nem fix, hanem évről évre változik, például már nem szerepel a szép jövedelmet hozó Yellowstone című sorozatban.

A házaspárnak három közös gyermeke van - 12, 14 és 15 évesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.