Közel 300 kilót nyom Nagy-Britannia legnehezebb embere: nem valószínű, hogy megéli a 40-et

Forrás: Shutterstock/Motortion Films -
súly injekció Nagy-Britannia Jason Holton kezelés
Jason Holton 33 éves és közel 300 kg-ot nyom, az orvosok szerint, ha nem csökken a súlya, akkor nem fogja megélni a 40-et.

Nagy-Britannia legsúlyosabb embere már számos kezelést kipróbált annak érdekében, hogy megszabaduljon a nem kívánt kilóktól, ám eddig nem igazán járt szerencsével.

képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/Motortion Films

Az orvosok most egy új eljárást javasoltak számára: súlycsökkentő injekciókkal próbálnák meg lefogyasztani. A 33 éves Jason túl nagy ahhoz, hogy kórházba utazzon, így a szúrásokat otthonában tudják csak neki beadni - írja a The Sun.

"Az orvosok úgy gondolják, hogy a szúrások segíthetnek, de számos lehetséges injekció létezik, és meg kell nézniük, melyik a legjobb nekem. Már nem akarok reménykedni, mert eddig semmi, amit felajánlottak, nem vált be számomra"

- mondta a férfi, aki hozzátette, hogy tudja, hogy lassan kifut az időből és lehet, hogy ez az utolsó esélye, hogy normális életet élhessen. Az orvosok figyelmeztették, hogyha nem történik változás a súlyát illetően, akkor nem biztos, hogy megéli a 40-et.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.