Fél év alatt 25 kilótól szabadult meg a háromgyerekes anyuka - átalakulása ámulatba ejtő

súly elköteleződés fogyás anya mozgás
Nem volt elégedett testével a 3 gyerekes anyuka, aki elérte a 89 kilót az utolsó gyerekének születése után. Úgy döntött, változtat az életén és erőfeszítésének meg is lett az eredménye. 

Rachael Sacerdoti több mint 89 kiló volt a harmadik gyerekének a születése után. A 44 éves főállású anyuka hosszú ideig küzdött a súlyával, ami már a mindennapi életében is akadályozta: lábai kipirosodtak és bedagadtak, amikor sétált. A súlygyarapodás miatt ráadásul úgy érezte, elvesztette önmagát, ezért döntött úgy, hogy változtat az életmódján.

Leszámolt a rossz étkezési szokásaival, egészséges táplálékkal töltötte fel a kamráját, és elkezdett rendszeresen mozogni. Elárulta, az évek során számos korábbi fogyási kísérlete vallott kudarcot, mert soha nem adott magának elég időt. "Azt akartam, hogy minden azonnal történjen" - árulta el Rachael, aki lasssan, de biztosan kedzte látni magán az elköteleződésének az eredményét.

Fél év alatt nagyjából 25 kilótól sikerült már megszabadulnia, és nemcsak ez az előnye annak, hogy egészséges életmódra váltott, hanem az is, hogy a gyerekei előtt is egy jó példa lesz - írja a Mirror.

Az anyuka azóta másoknak is segít, hogy elérhessék a céljukat, ugyanis trénerré vált.

5 alattomos dolog, ami edzés és diéta mellett sem enged fogyni

A legtöbb fogyni vágyó nem rohan el edzőhöz, nem készíttet magának személyre szabott diétás étrendet. Sokan csupán próbálják a barátoktól hallott vagy épp divatos alakformálási tippeket a saját életritmusukhoz igazítani. Ilyenkor gyakran tapasztalhatják, hogy hiába „szenvednek", nem látszik annak eredménye. Mutatjuk mi a fogyásbuktató-lista első öt helyezettje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.