Egész életében csak csokoládét evett a 8 éves kisfiú: édesanyja hipnotizőrtől kért segítséget

Rocco O ' Brien rettegés gyümölcs hipnotizőr
Rocco O'Brien egészen kicsi korától fogva irtózott az egészséges ételektől, ha zöldséget, gyümölcsöt vagy húst látott az asztalon, a tányérján, keserves sírásba kezdett. Csokoládét, chipset volt hajlandó csak enni.

A nyolcéves kisfiú édesanyja az elmúlt években mindent kipróbált már, hogy gyermekét jobb belátásra bírja és végül egészséges, a szervezete normális működéséhez elengedhetetlen ételeket is magához vegyen, sajnos nem járt sikerrel.

Végül egy hipnozitőrhöz fordult, bízott benne, hogy ez a módszer majd segít valamit átkapcsolni a kisfia fejében és normális viszonyt sikerül kialakítania a különböző ételekkel, hozzávalókkal.

Forrás: Emma Trimble / SWNS/SWNS/Emma Trimble / Swns

Roccót végül elkerülő/restriktív táplálékfelvételi zavarral (ARFID) diagnosztizálták, ami nagyjából azt jelenti, hogy az érintett minden ételtől fél és maga a tudat, hogy kapcsolatba kell kerület az adott étellel is rettegéssel tölti el.

A kisfiú egy intenzív hipnoterápiás kezelésen esett át. Egy közel kétórás ülés után az étrendje szépen fokozatosan bővülni kezdett, és mostanra megízlelte a gyümölcsöt és a zöldséget is - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.