Eljegyezték a TV2 sztárját, párja az olasz tengerparton térdelt le elé

Ázsia Expressz lánykérés Kafiya Rea Milla eljegyzési gyűrű
A Mokkában mesélt a lánykérésről az Ázsia Expresszben szereplő modell, Kafiya Rea Milla és párja. Kovács Patrick Olaszországban tette fel a nagy kérdést, amire a modell természetesen boldogan mondott igent.

Patricknak nagyon sok ötlete volt, hogyan kérje meg szerelme kezét, végül úgy döntött, hogy ráveszi az amúgy nagyon elfoglalt lányt egy olaszországi utazásra. Kafi egy tengerparti panorámafotót készített, párja pedig térdelve, a gyűrűvel a kezében várta, hogy megforduljon.

„Két év után végre úgy döntöttünk, hogy nyaralunk egyet - ezt októberben tettük meg -, és ez alatt az idő alatt megkértem a kezét" - mondta Patrick.

Kafi számított valami meglepetésre, mert Patrick nagyon ragaszkodott az utazáshoz a sok munkája ellenére.

„Ott térdelt... mondom, mit csinálsz? És látom, hogy jaj, most megtörténik. És akkor összeszedtem magam, hogy meghallgassam" - mesélte boldogan Kafi.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.