Napi horoszkóp 2023. december 6.: a Bikákhoz eljut egy pletyka, a Rákok álljanak ki magukért

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
megszokás napi horoszkóp ajándék rutin
A Mikulás napja sok izgalmat tartogat, nemcsak a gyerekek számára. Íme, ezt tartogatják neked a csillagok szerdára.

Az Ikrek szerdán elkalandoznak, ezért jobb, ha a rutinnál, megszokásoknál maradnak, míg a Rákok útját keresztezi valaki, amiből feszültség alakulhat ki.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Mikulás napján nemcsak a gyerekek kaphatnak ajándékot, hanem úgy tűnik, a felnőttek is az égiektől. Szerdán igazán kellemes meglepetésekben lesz részed. Ne gondolj nagy dolgokra, inkább csak apróságokra, de ezek mégis bearanyozzák a napodat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán eljut hozzád egy pletyka, amelyről azonnal tudni lehet, hogy hamis vagy nevetséges, mégis talán annyira meggyőzően mondják el, hogy elgondolkozol az igazságtartalmán is. Legyen bármiről is szó, maradj meg a valóság talaján!

Napi horoszkóp 2023. december 6. Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán napközben gyakrabban kalandozhat el a figyelmed és nehezedre esik a koncentráció. Közel már a karácsony, talán az is előfordul, hogy munka helyett ajándékokat rendelsz a neten. Ha nem muszáj, ne csinálj semmi olyan feladatot, amelyeknél a hibázásnak komoly következménye lehet. Maradj inkább a jó öreg rutinnál!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán lehet, hogy valaki keresztezi az utadat, amiből keletkezik egy kis feszültség is. Talán nem veszi figyelembe az illető az igényeidet, vagy nem elég körültekintő és kényelmetlenséget, netán kárt okoz neked. Ne maradj szótlan, állj ki magadért - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.