Visszatért a lakásnyeremény – penthouse-jellegű otthon keresi tulajdonosát

Forrás: Szerencsejáték Zrt. -
PR cikk Játékoskártya nyeremény Ötöslottó sorsolás
50 év után újra lakásért is lehet ikszelni. A penthouse-jellegű lakás kulcsait Játékoskártya használatával lehet megnyerni, a közel 110 millió forintos értékű ingatlanhoz pedig ajándékként egy berendezett konyha is jár.

Kényelem, biztonság és értékes nyeremények – a jackpot mellett további pénznyereményekért és akár egy közel 110 millió forint értékű lakásért is izgulhatnak azok, akik szelvényüket Játékoskártyájuk használatával adják fel.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A Játékoskártyát 6 éve vezette be a nemzeti lottótársaság, a kártyával kínált kényelmi szolgáltatások révén elérhetővé vált a játékosok számára kedvenc szelvényeik elektronikus tárolása, az automatikus nyereményértesítés, sőt a nyereménykiutalás is. A kártyabirtokosnak lehetősége van arra is, hogy kizárólag a termék bemutatásával kerüljön kifizetésre az úgynevezett kisnyereménye is. Használatával fokozódik a játékosok biztonsága is, hiszen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket – amennyiben erről korábban rendelkeztek - kártya nélkül más nem veheti át. A Játékoskártya révén a kártyabirtokosok egyedi akciókban, promóciókban is részt vehetnek, például akár a 110 millió forintos ingatlanért is játszhatnak.
A fővárosi újépítésű ingatlan két hálószobával, amerikai konyhás nappalival és egy közel 90 négyzetméteres tetőterasszal várja nyertes lakóját. Az új tulajdonosnak a konyha miatt sem kell aggódnia, hiszen ajándékként egy ötmillió forint értékű berendezett konyhával veheti birtokba nyereményét a patinás lakóparkban.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A lakásnyeremény nem újkeletű a Szerencsejáték Zrt. és játékosai életében. 1957-től egészen a hetvenes évek közepéig a tárgynyeremény-sorsolás legértékesebb tételei az ingatlanok voltak. Ebben az időszakban 505 lakás, 224 családi ház és üdülő talált gazdára az Ötöslottó játékosai között, akik 3 forint 30 filléres szelvényükkel lettek öröklakás tulajdonosai. Az utolsó Lottóotthon sorsolást 1973. december 3-án tartották a Népstadion egyik termében.
A lakásfőnyeremény 2024. március 7-i sorsolásán való részvételhez egy szelvényen legalább ezer forint értékben kell vásárolni Játékoskártya használatával Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót,Eurojackpotot, Luxort, Kenót, Puttót, Jokert, Tippmixet, V-sportot, Totót, Góltotót vagy Kincsem+ fogadást, a vásárlással pedig automatikusan részt vesznek a nyereménylakás-sorsoláson. A nyereményörömig azonban nem kell márciusig várni, hiszen a főnyeremény mellett hetente ötször százezer forint, valamint egy ötszázezer forintos nyeremény is gazdára lelhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.