"Végre elfogadtam magam" - Renáta számára új mellei új életet jelentenek

mellnagyobbítás Aesthetica plasztikai sebészet önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal, igényes nő számára nehéz lehet a szembesülés saját teste változásaival, még akkor is, ha ezek a változások a gyermek vállalása miatt jönnek létre. Még akkor is, ha a női mell, az egyik leghangsúlyosabb női vonzerő, éppen a szoptatás miatt veszik el.

"Egyszerűen nem éreztem jól magam a bőrömben, de nem csak ez volt a baj. A visszajelzések is lehangoltak. Különösen az egykori párom egy megjegyzése ütött szíven: 'Annyira nem vészes' - mondta néhány éve, és körülöttem összedőlt a világ."

D. Renáta, aki keblei miatt feküdt műtőasztalra, beavatott minket műtétjének részleteibe: "A döntést azonban, hogy megműttetem a melleim, saját magam miatt hoztam meg. Nagyon tudatosan törekedtem arra, hogy ne más miatt, ne más lelketlen megjegyzése vagy elvárásai miatt akarjak szép lenni. Hanem elsősorban magam miatt. Az önbizalmam, a női önbecsülésem visszaszerzése miatt.


Gondolkozol a mellplasztikán? Kérdezd Renátát tapasztalatairól a Life.hu fórumán!

















Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.