advent forralt bor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán elsőre furcsán hangzik forralt bort ajándékba adni, de gondolj csak bele: a saját magad által készített ajándékoknak mindenki örül, ráadásul ezt akár az ajándékozottal közösen el is fogyaszthatjátok. Garantáltan jobb kedvre derül tőle mindenki - legyen az bármilyen esemény.

Hozzávalók:
7,5 dl vörösbor
3 dl víz
6-7 evőkanál cukor
6 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
4 szelet citromkarika

Forrás: Thinkstock


Elkészítés:
1. A bort melegítsd fel a vízzel, a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel. Forrnia nem szabad!
2. Vágd bele a citromkarikákat és hagyd egy kicsit állni, hogy a citrom íze is átjárja a bort.
3. Ha kihűlt, töltsd szép, átlátszó üvegekbe az italt. Akkor lesz igazán szép az ajándék, ha hosszú nyakú üveget választasz, mert így szép szalagból készített masnit, ajándékkártyát, vagy plusz ajándékként még valami apróságot is ráköthetsz még az üvegre.

Különleges és egészséges finomságok adventrehttp://www.life.hu/legytrendi/tavaszibutik/20121108-kulonleges-es-egeszseges-finomsagok-adventre.htmlÁllati advent: mikulásnak és rénszarvasnak álcázott kedvencekhttp://www.life.hu/life/galeria/20111212-karacsony-elott-allati-advent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.