Heti horoszkóp (2022. június 20-26.): Csodás lehetőségeket jeleznek a bolygók

Forrás: Thinkstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók erre a júniusi hétre. Jegyet vált a Nap és a Vénusz, s izgalmas változásokat jeleznek. Vajon mi minden vár rád a következő napokban? Kiderül a heti horoszkópból!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Tele vagy tervekkel, ötletekkel, már ami a hivatásodat illeti, s a bolygók továbbra is támogatnak a megvalósításban. Anyagi fellendülésre is számíthatsz. A jó hírek mellett problémák is lehetnek, főként a családban. A heti horoszkóp szerint a gyermeked miatt nyugtalankodhatsz, de az is lehet, hogy idős szüleidről kell gondoskodnod.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Lehetséges, hogy le tudtál zárni magadban valamit, illetve a párkapcsolati kérdésekben is sok tapasztalatot gyűjtöttél az elmúlt időszakban. Határozottabban állsz ki magadért, mint korábban. Uralkodó bolygód, a Vénusz ugyan az Ikrek jegyébe lép, de innentől kezdve több forrásból is jöhet pluszpénz. Ha még keresed a párodat, flörtöket is hozhat ez a hét.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Rövidke jogi ügy vagy tárgyalás vár rád ezen a héten, amit gyorsan rendezhetsz. Aztán remélhetőleg kiveszed a nyári szabadságot. A bolygók jelzése szerint külföldi szerelem kezdődhet, vagy külföldi lehet az illető. Az sem zárható ki, hogy párod a nyaraláson kéri meg a kezed. A Nap ugyan kilép a jegyedből, de ettől kezdve anyagilag kárpótol, a Vénusz és a Merkúr pedig nagyon kellemes napokat jeleznek.

Heti horoszkóp (2022. június 20-26.): Csodás lehetőségeket jeleznek a bolygók Forrás: Thinkstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Üzleti sikereid tovább folytatódnak, de munkád is akad bőven. Olyan új emberekkel találkozhatsz, akikre később is számíthatsz a munkában, az üzleti életben. Ami a szerelmet illeti, könnyen belebolondulhatsz valakibe, ám csalhatatlan ösztöneiddel érzed, hogy nem bízhatsz benne... Ha mégis belemész, hamarosan rá kell jönnöd, hogy az egész csupán illúzió. Nem érdemes elkeseredni, mert a sors rövidesen kárpótol...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Az új baráti társaságban már lehet olyan partner, akivel közös ügyek, üzletek beindításáról beszélgettek. Akármihez nyúlsz most, arannyá válik a kezedben. Ebben a partnerben valószínűleg megbízhatsz, az is lehet, hogy már korábban is dolgoztatok együtt. A bizalom ellenére is érdemes kikérdezned, hogy valóban rendelkezik-e a befektetéshez szükséges összeggel. A bolygók szerint valami nem teljesen tiszta az ügyben. Legyél nagyon figyelmes!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Munkahelyi babérokat arathatsz le mostanában, amit a szakértelmednek és a szorgalmadnak köszönhetsz. Munkádban szinte mindig jeleskedsz, de most különösen sikeres lehetsz a bolygók szerint. Ami kérdéses, az a magánélet. A bolygók szerint meglátod azokat a pontokat, amelyeket eddig is éreztél, csak még nem tudatosodott benned: talán mégsem ő az az ember, aki mellett le akarod élni az életedet. Bizalmatlansággal nem lehet hosszú távra tervezni...

Az összes jegy részletes heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.