Heti horoszkóp (2022. július 11-17.): A Bak telihold a lényegre világít rá ezen a héten

Fotó / -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a Bak jegyében lesz telihold, amely kíméletlenül világít rá a lényegre. Az őszinteség, az egyenesség, a következetesség most különösen fontos lesz. Ez már nem a finomkodás vagy a köntörfalazás ideje... Heti horoszkóp a július 11-i hétre.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Kifogyhatatlan energiáival teszel az anyagi céljaid megvalósításáért. Ám lehetséges az is, hogy megtartani ugyanakkor csöppet sem egyszerű a pénzt. A Bak telihold szerint munkahelyeden is elismernek, még az is megtörténhet, hogy magasabb pozíciót ajánlanak fel neked. A karrierügyek felpörögnek, hirtelen irányváltozások következhetnek be. A sok feladat mellett ne feledkezz meg a szeretteidről sem!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A megszokottnál sokkal jobban keresel, viszont szélsőséges lehet a költekezésed is. A Bikában járó Mars látszólag kimeríthetetlen fizikai erőforrásokat biztosít számodra. Vezetői képességeid most igen fejlettek, viszont nem biztos, hogy jól látod az útirányt. A Bak telihold szabad, kalandos kedvet hoz, remélhetőleg ezt kiélheted ezen a hétvégén. Utazz el, jót fog tenni neked!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A Vénusz az Ikrek jegyében járva rengeteg ismerkedési lehetőséget hoz neked. Lehet ezek között tartós kapcsolat is, viszont nem biztos, hogy felkészült vagy még erre. Anyagi helyzeted folyamatosan javul. Szeretteidről is tudsz gondoskodni, az viszont fontos, hogy ne élj vissza ezzel.

Heti horoszkóp (2022. július 11-17.): A Bak telihold a lényegre világít rá ezen a héten Fotó /

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Titkos kapcsolatot jeleznek a bolygók erre a hétre is, amelybe most sem érdemes belemenned. A Bak telihold szerint ismét háttérbe szorítod magad a többiek miatt. Ezen éppen azzal tudsz változtatni, ha kiállsz magáért, és megfelelően képviseled az érdekeidet. Munkahelyeden komoly tárgyalások lehetnek, de nincs okod aggódni, minden a legjobban halad.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha most el akarsz érni valamit, akkor egész egyszerűen teljes erővel dobd be magad. Tetterődnek nincs párja, bár most akár még szélsőséges is lehetsz. Amit szeretnél, azt el is éred, ugyanakkor fontos, hogy ne hajtsd túl magad a céljaidért. Elvégre élvezni is kéne a munka gyümölcsét, nem igaz?

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ezen a héten lenne érdemes szabadságra menned, ugyanis nehezebb most a munkára koncentrálnod. Szívesebben kutatod a múlt rejtélyeit, a spirituális kérdéseket, és szívesen mélyedsz el nagy eszmecserékben. A Bak telihold szerelmet jelez, ha még keresed a párodat. Vége az egyedüllétnek, egyszerűen nem kerülheted el a szerelmet.

Az összes jegy részletes heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.