Napi horoszkóp 2022. szeptember 24.: a Skorpió megnyugszik, a Bak ne foglalkozzon a pletykákkal

napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas nagyon szerencsés lesz, és ez már szombaton is megnyilvánulhat valamiben. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Akármilyen világosan látod is a megoldást mások gondjaira, ne akarj kéretlenül tanácsokat osztogatni. Ezzel csak elveszíted az emberek bizalmát. Akkor semmit nem mondanak el, ha okoskodsz, vagy ha úgy tűnik, hogy azt teszed. A meghallgatás a lényeg.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A Nap már a Mérleg jegyében jár, vénuszi jegyben, ez neked nagyon kedvező napot és periódust jelez. Most nagyon felerősödik a kisugárzásod, és sokan vonzónak találnak. Ha szingli vagy, most sokat ismerkedhetsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Érdekes emberrel hozhat ma össze a sors. Nem kell valami nagy dologra gondolni, lehet, hogy csak egy futó beszélgetésre számíthatsz, de lehet hosszabb barátság is belőle. Az biztos, hogy egy új gondolat azért megfogan benned.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A sértődékenységed is lehet az oka annak, hogy párkapcsolatod nehézkessé vált az utóbbi időben. Nem kellene minden rossz szónak akkora nagy jelentőséget tulajdonítani. Azzal meg még többet rontasz a helyzeten, ha folyton ezen lovagolsz. Nézd a jót is – a Mérleg Nap pozitív energiákat jelez.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Minél őszintébben és határozottabban viselkedsz, annál inkább célt érhetsz. Ám ez nem jelenti azt, hogy gátlástalanul szókimondónak, vagy éppen zsarnokoskodónak kellene lenned. Vékony a határ, de te érzed, hol húzódik!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Te kitartó és megbízható vagy, és ezért ugyanezt várnád el a családtagjaidtól, leginkább persze a párodtól. Ha azonban ez túlzott számonkéréssel párosul, akkor sajnos éppen az ellenkezőjét érheted el vele, mint amit szeretnél. Legyél előzékenyebb, segíts először te!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.