Heti horoszkóp (2022. október 24-30.): A keddi napfogyatkozás az egész hetet beárnyékolja

heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden részleges napfogyatkozás lesz a Skorpió jegyében. Valamilyen szinten mindenkire hatással lesz ez a ritka égi jelenség. Pénteken Jupiter visszalép a Halak jegyébe, s új időszámítás kezdődik...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Kedden lesz egy részleges napfogyatkozás, ami a régiek szerint kellemetlenségeket szimbolizál. Neked ez a kiadásaid terén jelenthet kihívást. Észnél kell lenned, ha nem akarsz mínuszba kerülni. Csütörtökön még tele leszel lelkesedéssel, másnap a Jupiter kilép a Kosból, ami ezt a lelkesedést „leforrázza". Nincs baj, csak most elindul egy csendesebb időszak. Ettől még persze élvezheted a hosszú hétvégét...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Furcsa tapasztalásaid lehetnek kedden. A részleges napfogyatkozás olyan embereket jelez a közeledben, akik gondokkal küzdenek. Nem panaszkodnak, nem nyafognak, de épp ettől még „ijesztőbb" a dolog. Józannak kell maradnod, hogy el tudd dönteni, mit kell tenned. Pénteken a Jupiter jegyváltása régi, jóindulatú emberek visszatérését szimbolizálja. A hosszú hétvégén a vasárnap lesz a kedvenced.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Jól indul a heted: hétfőn, kedden és csütörtökön szuper fényszögek „védenek" téged. Érdemes odatenned magad. Gondolj arra, hogy senki nem „tologatja a te szekeredet"! Neked kell tenned a céljaidért. Pénteken a Jupiter jegyváltása több munkát és/vagy több elvárást jelez. Nem kérdés, hogy meg tudsz birkózni mindennel. A hétvégéd konfliktussal indulhat, de utána lecsillapodnak a kedélyek.

Heti horoszkóp (2022. október 24-30.): A keddi napfogyatkozás az egész hetet beárnyékolja Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szokatlan esemény zajlik az égen kedden: újhold lesz a Skorpióban, ám a Hold a Nap és a Föld közé kerülve részlegesen kitakarja a Nap fényét pontosan délben. Ilyenkor tilos a Napba nézni, mert károsítja a szemet. Szimbolikusan: ez a jelenség árnyékot vet/vethet a kedélyedre. Szerencsére pénteken a Jupiter visszalép a Halakba, ami neked kimondottan jó hír. Ahogy a hosszú hétvége is. Élvezd!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A keddi részleges napfogyatkozás a családodban valakit kellemetlenül érint. Egészségügyi és/vagy egzisztenciális gondjai lehetnek az illetőnek. Vizsgáld meg, jót tesz-e neki, ha belefolysz! Pénteken a Jupiter jegyváltása olyan kiadásokat mutat, amelyeket meg akartál úszni, de nem lehet. Másnap indul a hosszú hétvége. Tuti, hogy millió terved van. Érdemes optimalizálnod a programok számát...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Biztos, hogy nagy felhajtás lesz a keddi részleges napfogyatkozás körül, amiről olvashatsz mindenfélét. Tudd, hogy ez a jelenség minden esetben újholdkor jöhet létre, hiszen a Hold pontosan a Nap és a Föld közé kerülve, részlegesen kitakarja a Napot. Ez most nálunk 28-38 százalékos lesz. Tanácsos a közlekedésben óvatosnak lenned. A hosszú hétvégére való készülés megszépíti a hét második felét.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.