Heti horoszkóp (2022. október 31-november 6.): Lelkesítő események várnak ránk a héten

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp November
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges hét a mostani. S nemcsak azért, mert két plusz pihenőnappal kezdődik, hanem mert azt követően csodásan szép lehetőségeket jeleznek a bolygók mindenkinek. Minden fontos információt megtudhattok a heti horoszkópból.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hosszú hétvége második felével kezdődik a hét. Használd ki ezt a két napot a feltöltődésre! Szerdától jól tennéd, ha minden alkalmat megragadnál a megbeszélésre. A bolygók ebben támogatnak téged. A csütörtök és a péntek szentimentális hangulatúnak ígérkezik. Nem kizárt, hogy meghatódsz. November első hétvégéje a tied. Hozd ki belőle a legtöbbet! Minden lehetőség adott ahhoz, hogy jól érezd magad.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hét elején, a hosszú hétvége végén kár lenne otthon gubbasztanod. Mindenképpen mozdulj ki! Szerdán a munkahelyeden újdonság várható. Elsőre nem fog tetszeni, de idővel változhat a véleményed. Csütörtöktől szövetségeseket találsz, s kiderül, hogy hasonlóan gondolkodtok. A hétvége igencsak mozgalmasnak látszik. Azt sem tudod, hova kapkodj. Jól tennéd, ha nem vállalnád túl magad!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nagyszerűen indul a hét. Nemcsak azért, mert két pihenő nap lesz, hanem azért is, mert elemedben leszel. A lelkesedés még szerdán is kitart, így nem lesz gond a munkával sem. Arra ügyelj, hogy ne legyél sok! Nem tud mindenki annyira lelkesedni, mint te. A hét második felében sok munka szakadhat a nyakadba, vagyis a hétvégén muszáj pihenned. A Kos Hold szerint érdemes aktív pihenést választanod...

Heti horoszkóp (2022. október 31-november 6.): Lelkesítő események várnak ránk a héten Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem szeretnél egyedül lenni a hét elején. Az emlékek, az eltávozott szeretteid gyászolása elszomoríthat. Keresd olyan emberek társaságát, akik tisztelik az érzéseidet, miközben derűsen állnak hozzá mindenhez! Szerdától sem fog megszűnni a melankolikus hangulatod. Nem baj. De ne sajnáld magad túlságosan! November első hétvégéjén egyre jobban foglalkoztat a közelgő karácsony...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hosszú hétvége második felvonása szerelmes hangulatban talál téged. Attól, hogy ősz van, még vágyhatsz a vérpezsdítő élményekre. Szerdán meglepően könnyen tudod felvenni a munka fonalát. Bizonyára lelkesít, hogy ez most egy rövid munkahét lesz. A hétvégéd kiválónak ígérkezik a Kos holdnak köszönhetően, bár egy szombat éjjeli Vénusz-Uránusz szembenállás álmatlan forgolódást szimbolizál...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hét eleje az emlékezésé. Természetes, ha fájó szívvel gondolsz azokra, akiket szerettél, de már nincsenek veled. Tudd, hogy nekik már jó, igazából a maradóknak nehéz. Szerdától koncentrálj az aktuális feladatodra! Jó lenne, ha nem hibáznál, mert magadnak csinálsz dupla munkát. Ez a mostani hétvége frusztrálhat, mert szeretnél megvenni valamit, de a közelgő karácsony miatt vissza kell fognod magad.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.