Heti horoszkóp 2022. december 12-18.: Egyre szebbnek tűnik minden…

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetek feszültségét követően végre igazi adventi hangulatot jeleznek a bolygók. Alig néhány nap választ el már karácsonytól bennünket, de mostantól minden adott lesz a nyugodt és szeretetteljes készülődéshez.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Jókedvűen indul a heted. Végre képes vagy felhőtlenül örülni minden apróságnak. Pont úgy, ahogy gyerekkorodban. Ez vagy te. Jegyezd meg az érzést, hogy később is visszahozhasd! A hét második felében a Föld dominancia segítségével tervszerűen haladsz a munkáddal, ami elégedettséggel tölt el. A karácsony előtti utolsó hétvégén a szerelem érzése fellobban benned. Mondd ki annak, akit illet!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Nem lesz okod panaszra a hét első felében, aztán pedig még jobb a folytatás, hiszen szuper fényszögek lesznek az égen csütörtökön, pénteken és szombaton. Ez azt jelenti, hogy minden az elképzeléseid szerint megy, abban a tempóban, ahogy neked megfelel. Mindez megérdemelten érkezik, hiszen megdolgoztál, és még dolgozol érte. A negyedik adventi hétvégén végre kapsz levegőt szó szerint és átvitt értelemben is...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
A hét első felében okosan kell megtalálnod a helyes tempót minden területen: közlekedés, kommunikáció, tanulás, munka, bármi. A hét közepén lelassulsz jó értelemben, és rájössz, hogy nem kell kapkodnod. Lecsillapítanak a megnyugtató konstellációk, és megerősítik benned, hogy mindennel időben fogsz végezni. A hétvégéd csodálatosnak ígérkezik egy dupla zseniális fényszögnek köszönhetően.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Kapkodod a fejedet egész héten: a sok munka mellett sok hatás ér. Valaki kérdez valamit, valaki kér valamit, valaki súg valamit, valaki hív valahová. Szeretnél mindenkinek megfelelni, de ez most sem fog sikerülni. Jobb, ha a saját érdekeidet, igényeidet figyelembe véve cselekszel, reagálsz. A hétvégét töltsd az otthonod rendbe rakásával, díszítésével! Jövő hétvégén már karácsony...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Hétfőn és kedden elemedben leszel. Akkor is, ha versenyt futsz az idővel. Szerdától a pénzedre kell vigyáznod. Okosan tennéd, ha nem költenél semmi extrára. Anyagi spirálba kerülsz, ha most elkalkulálod magad. Sokat segíthet, ha összeírod a várható kiadásaidat. A karácsony előtti utolsó hétvégéd vidámnak ígérkezik, főleg, ha vidám társaságban töltöd, és velük sokat nevetsz.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Azzal indul a heted, hogy nem irányíthatod az eseményeket. Csak szerdától kaphatod vissza a „gyeplőt". Csütörtökön, pénteken és szombaton nagyszerű fényszögek lesznek az égen, amelyeknek köszönhetően nagyszerűen alakulnak a dolgaid. A szorgalom és a kitartás meghozza a várt eredményt. A hétvégéd mozgalmasnak ígérkezik. Hihetetlenül sok élmény vár rád, különösen akkor, ha nem maradsz otthon - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.